MODUL- OCH SYSTEMRAMPER

 

Ett komplett byggsystem med modul- och systemramper!

Dessa ramper för permanent bruk lämpar sig bra för entréer i offentlig miljö eller vid bostadsanpassning för rörelsehindrade. Trots den robusta konstruktionen har systemet låg vikt och är lätt att montera. Den modulära uppbyggnaden erbjuder mycket stor flexibilitet vid utformningen.
Systemet är utvecklat för att vara mycket enkelt att montera - man behöver bara tre verktyg (hylsnyckel, insexnyckel och en vanlig skruvmejsel)

Rak rullstolsramp med vilplan

Ramper

Systemet är uppbyggt med sex olika ramplängder. En ensam rampdel kan användas själv tillsammans med övre och nedre anslutning eller skarvas ihop med andra till en längre sektion. I princip kan man bygga hur lång ramp som helst. I varje skarv används skarvjärn samt ett stödben. Ramperna finns i två standard bredder, 90 cm och 130 cm som i sin tur finns i olika längder från 100 cm till 300 cm. Ramperna är utförda i anodiserad sträckmetall som gör rampen halkfri samt att is, snö, löv etc kan trilla igenom.

Vinklad ramp i aluminium

Vilplan/plattformar

Systemet har fem olika typer av vilplan vilplaner. Det finns två olika storlekar på vilplan för 90-graders svängar, ett för 180-graders svängar samt ytterligare ett antal för olika typer av förlängningar eller entrélösningar. Kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning som passar dig.

Aluminiumräcke

Räcken

Till modulsystemet hör ett serie av räcken i olika längder. Ramperna är förberedda för räcken från fabrik så monteringen är mycket enkel.

Trappverket AB
Hästskovägen 5
183 56 Täby

Telefon
08-425 00 300

BG 5179-1572
Org. nr. 559092-7223